12 Aralık 2021 Pazar

Amigdala...

Buraya hepimizi korkutmalı şeyler yazacağım. Muhtemelen amigdalanız devreye girecek. Birdenbire hesaptaki gönderilerin tümünü okuyacaksınız.


Kimlerin insanlığı nasıl yok etmek istediğini, gökyüzünden üzerimize neler yağdığını, dünyadaki dev şirketlerin hain planlarını, atalık tohumların nasıl yok edildiğini, çocuklarımızın hormonlu gıdalar ve aşılarla nasıl mankurtlaştırıldığını bir bir anlatacağım.

Bunları anlatırken o şirketlerin adını asla vermeyeceğim. Çünkü onlar o kadar güçlüler ki kendi isimlerinin anılmasına izin vermiyorlar. Bu büyük bir oyun. Her şey onlar tarafından idare ediliyor. Sizi buna ikna edene dek yazmaktan vazgeçmeyeceğim. 

Düşmanımın ne denli korkunç olduğuna sizi ikna ettikten sonra kalbinizi ferahlatacak ayet ve hadisler vereceğim size. Bazılarınız iyi ki bunları yazdığımı, sayemde gerçekleri farkettiğini ve hayatında keskin dönüşler yaptığını yazacak. Bu bazılarınız hep değişecek. Sürdürülebilir bir tarz değil bu çünkü. Uzun müddet sürdürenler ise soluğu kliniklerde ve aile ve dini rehberlik bürolarında alacak. Bazılarınız bilimsel savlarımın gerçek olmadığını söyleyecek. Kalplerini ferahlattığımı söyleyenler şiddetle karşı çıkacak onlara. Ümmetin ihtilafının bu olduğunu söyleyecek birileri. Halbuki ihtilaf edebilmek için iki tarafın da hakiki bilgi sahibi olması gerekir, bu unutulacak.

Kimi bu korkunun kendine iyi geldiğini söyleyecek. Kimi iyi gelmediğini. Ama okumaktan da geri duramayacak. Çünkü onun da korkmaya ihtiyacı var. Ve korkulacak bir şey buldu mu peşini bırakmayacak. Korkulacak şeyi yeterince zekice bulmadıysa daha zekice kurgulanmış korku senaryolarına salacak kendini.

Türkiye'ye internet geldiği ilk ay internetle tanıştım. Bu filmi çok gördüm.

Korku yönü Allah'a (cellecelaluhu) doğru bir ihtiyaçtır. Allah'tan (cellecelaluhu) korkum ne kadar? Falan şirketlerden ne kadar korkuyorum? Bunu ölçmeliyim. Sonra bir ölçü daha kurmalıyım. Allah'a (cellecelaluhu) sevgim ne kadar? Ondan ne kadar ümitliyim? Bir tarafa çok yaklaştığımda öbür tarafa yönelmeliyim. Korku ve ümit arasında bir ömür. Son nefeste nasip et Rabbimiz. Lâilaheillah MuhammedunRasulullah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder